1 telina

1 ardei gras rosu
200 gr ciuperci
2 catei usturoi
1 ceapa
1 lingura praf de chili
1 lingurita chimen
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita de scortisoara
1/4 linguriță piper negru
patrunjel
ulei
1 lingura coriandru
2 rosii
boabele de fasole
boabe de mazăre
varza Kale
Preparare:
1. Spalati toate legumele si taiatile cubulete, telina, morcocii, ardeiul, ciupercile, patrunjel, usturoi, ceapa, apoi acestea se pun intr-o oală cu apa, pe aragaz la foc mare. După ce au fiert se scot la scurs. Legumele fierte se pun intr-o oala cu putin ulei peste care se adauga rosiile tocate amestecand continuu. Se clătesc boabele de fasole si mazare din conserve, apoi se pun în oală. Adaugati condimentele: chili, ardei dulce, scortisoara, piper, coriandru.
Aduceti la fierbere, iar apoi acopera vasul si se redu focul la mic timp de 45 minute. Se amestecă din când în când. În ultimele 10 minute se adaugă în Kale.
Se servește cu pâine caldă.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu