Ingrediente
2 pulpe curcan
3 ciuperci mari
1/2 broccoli
1 ceaapa
1 morcov
1 lingura ulei masline
Eu am avut 2 pulpe dezosate de curcan, le'am batut bine, le'am condimentat cu sare si piper si le'am pus deoparte pana am facut umplutura.
Am inabusit sub capac toate ingredientele de mai sus (broccoli buchetele mici, ciupercile taiate bucatele, ceapa taiata fin, morcovul dat pe razatoarea mare) pana s'a evaporat toata apa ce o lasa ciupercile. AM condimentat cu sare si piper si am lasat cateva minute saa se racoreasca.
Apoi am pus umplutura peste pulpe, am rulat si am legat strans cu ata alimentara.
Am uns rulourile cu ulei+boia+cimbru, le'am pus intr'o tava de yena cu capac impreuna cu 2 linguri ulei palmier si o cescuta de apa si la cuptor cu ele Spre final am luat capacul sa se rumeneasca frumos.
Pofta buna!
Reteta lui Codruta Chifor-Szobolai
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=810801105657889&set=gm.1552546765003563&type=1&theater
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu