vineri, 13 februarie 2015

Pui cu mazare si quinoa

Ingrediente:

1 piept de pui
2 linguri de oțet balsamic
1 lingura sos de soia
1/4 ceasca pasta de tomate
1 catel usturoi
 o lingura ulei
sare
1 lingura zahar brun
1 morcov cubulete
1 mic ardei gras rosu
1 cană mazare
seminte de susan,
la garnitura quinoa




Preparare:

Se taie carnea de pui în bucăți mici.  Puneti carnea de pui într-o tigaie in care a fost pus ulei la incins si rumenitil. Într-un castron mic, amestecati împreună oțetul balsamic , sos de soia, pasta tomata,  usturoi, sare, zahar  și adăugați-le peste pui.
Gatiti la foc mic până când puiul este gătit și sosul sa ingrosat.
Cand puiul este facut, se adaugă în morcovi, ardei gras, mazarea și se amestecă pentru a combinab ingredientele.
Scoateți carnea de pui și legume pe o farfurie se presara cu seminte de susan, și se servește cald cu quinoa.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu