1 piept de pui
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9k8W8CVbqA0SIaIblPmDKiDX7PLaWB_AZvdO4iWv3g0qlom3IAQCrTl_szRjgEk2pRwN07dRq0qILbKvT4UfslOb-WIDts5FB_Y93DGc8Y8YHG_5uM6YNEFuug9XM65SLPvi-RJ14AKm-/s1600/beaef12d_sweet-and-sour-chicken-main.xxxlarge_2x+(2).jpg)
1 lingura sos de soia
1/4 ceasca pasta de tomate
1 catel usturoi
o lingura ulei
sare
1 lingura zahar brun
1 morcov cubulete
1 mic ardei gras rosu
1 cană mazare
seminte de susan,
la garnitura quinoa
Preparare:
Se taie carnea de pui în bucăți mici. Puneti carnea de pui într-o tigaie in care a fost pus ulei la incins si rumenitil. Într-un castron mic, amestecati împreună oțetul balsamic , sos de soia, pasta tomata, usturoi, sare, zahar și adăugați-le peste pui.
Gatiti la foc mic până când puiul este gătit și sosul sa ingrosat.
Cand puiul este facut, se adaugă în morcovi, ardei gras, mazarea și se amestecă pentru a combinab ingredientele.
Scoateți carnea de pui și legume pe o farfurie se presara cu seminte de susan, și se servește cald cu quinoa.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu