joi, 12 februarie 2015

Burger cu somon

Ingrediente:

75 ml apa
25 ml lapte cocos
sare
1 lingura psyllium
15 g unt cocos
1 lingura zahar trestie
225g faina
2 lingurite drojdie
seminte susan sau mac
somon afumat 150g
o ceapa rosie
o rosie
capere
marar





Preparare:

Pentru obtinerea a 4 chifle, amestecam toate solidele adica: faina, psyllium, zahar, sare, drojdie, unt, dupa care adaugam apa si laptele de cocos, framantam pana cand acestea formeaza o coca. impartim coca in patru bucati, dupa dam fiecarei bucati o forma rotunda, ca o bila. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, pe care asezam bilele. Acestea se dau cu lapte de cocos si se presara susan sau mac. Se dau la cuptorul preincalzit, timp de 40 minute.

Cand sunt gata se scot din cuptor si se lasa  la racit.
Pentru servire, se taie chifla in doua, se adauga somon afumat, o felie de rosie, inele de ceapa, capere si marar.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu