miercuri, 11 februarie 2015

Fasole verde cu pui si cartofi

Ingrediente:

1kg fasole verde
4 cartofi
piept de pui
rosii
usturoi
ulei
patrunjel
dafin
sare
piper







Preparare:

I. Cartofii ii preparam separat, acestia au fost spalati, curatati si taiati in cubulete, urmand sa ii puneti la fiert. Nu uitati sa adaugati putina sare in apa.  Cartofii ca sa aiba aspect, cand sunt fierti, se trag intr-o tigaie in care am pus ulei la incins.

II. Fasolea verde se spala si se curata de capete, dupa care se rupe in bucati mai mici si se pune la fiert cu putina sare.  Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se pune intr-un vas pe foc, alaturi de rosiile tocate marunt si usturoi.

III. Carnea de pui se spala, se taie cubulete dupa care se rumeneste intr-o tigaie cu ulei, adaugand sare si piper.

IV. Cand toate cele mentionate mai sus sunt gata, se amesteca toate intr-o singura tigaie, adaugand patrunjelul, foile de dafin. Se mai lasa 10 minute pe foc pentru amestecarea aromelor.

Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu