Ingrediente:
Compozitie:
carne curcan
2 linguri orez
2 linguri pesmet
1 ceapa
1 legatura patrunjel
2 morcovi
2 ardei
1 rosie
1 radacina leustean
1/2 radacina telina
1 cartof
1 lingurita sare
1 lingurita oregano
1 lamaie
Preparare:
Spalam, tocam toate legumele: morcov, leustean, cartof, ardei, telina si se pun la fiert cu sarea. Separat spalam carnea, o tocam marunt, dupa care o amestecam cu ceapa tocata mic, orez, pesmet, patrunjel. sare si oregano. Dupa ce legumele au fiert se adauga bilutele din carnea tocata. Pentru modelarea lor ne putem ajuta de apa si lamaie puse intr-un bol, in care ne udam pe maini cand le preparam. Cand s-au ridicat la suprafata perisoarele adaufam rosiile taiate cubulete si restul de patrunjel. Se mai lasa la fiert circa 10 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu