Ingrediente:

Compozitie:
sunca pui
ardei rosu
porumb
ciuperci
masline
Sos:
3 rosii
1 lingura ulei masline
1 lingurita oregano
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1 lingura zahar
un varf cutit cili
Blat:
240 ml apa
1 lingura ulei
1 lingurita sare
1 lingurita sare
480 g faina
1 lingurita drojdie
1 lingurita oregano
Preparare:

II. Pentru sos se spala rosiile, se taie bucati si se paseaza la robot, dupa care impreuna cu ingredientele: ulei masline, oregano, sare, piper, zahar, cili, se pun intr-o tigaie la foc pe aragaz, pana ce scade sosul.

IV. Cand este gata blatul, scoatem compozitia din aparat si o intindem pe blatul de lucru, uns cu ulei. Se intinde compozitia si o asezam in tava de copt care a fost unsa si ea cu ulei.. Peste blat se intinde sosul si se pun sunca pui, adei rosu, porumb, ciuperci si masline. Se da la cuptor 30 minute la temperatura de 180 grade.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu